2012-06-28 07:45:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Lepje meg a kedvesét

Napi horoszkóp június 28.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne engedje, hogy a hullámok összecsapjanak a feje fölött. Akkor is tegye a dolgát, ha úgy érzi, reménytelen a küzdelem. Ez igaz az üzleti életben éppúgy, mint a családi kapcsolatok terén. Most azon múlik minden, mennyire hisz benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tervezzen be egy kisebb kirándulást: nagyon kellene már a lelkének a természet lehelete. Ha a munkahelyéről nem is tud szabadulni, legalább koraeste tegyen egy sétát a közeli parkban, vagy erdőben. Nézze meg a naplementét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugodt lehet a napja felől: ma semmi olyan nem történhet, ami felizgatná, vagy túlságosan magával ragadná. Szüksége is van erre a nyugalomra, mert az elkövetkező napok bőven tartogatnak majd izgalmakat az ön számára.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valaki megpróbál uralkodni ön felett, és ez folyton folyvást veszekedéseket okoz, megmérgezi a családi életét. Gondolja végig, fontos-e, hogy örökké ellenálljon. A helyzet kulcsa az ön kezében van. Tanuljon meg engedni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Habár nem ön a családi konfliktusok előidézője a mai napon, mégis ön lehet az, aki el tudja simítani azokat. Most, úgy látszik, csak az Oroszlán jegyűek képesek megőrizni a hidegvérüket. Mutasson példát bölcsességével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a szokásosnál jobban forog az agya: mindent meg tud oldani, ami eddig nehézséget okozott, amibe beletörött a bicskája. Szellemi csúcsrajárását használja ki: tegyen többet, mint eltervezett reggel! Legyen kreatív!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma átérezheti a saját bőrén, hogy milyen is lehet egy kifacsart citromnak lenni. Sajnos képes már megint túlhajszolni magát a köz, avagy a családja érdekében. Pedig volna néhány teher, amit végre letehetne. Ossza meg a társával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A természetben töltött idő megnyugtatja, és átvarázsolja önt egy másik dimenzióba. Különösen a szabad ég alatt töltött éjszaka lehet önre ma ilyen varázslatos hatással. Ha képes rá, hogy korán keljen, nézze meg a napkeltét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jókedvű és felszabadult lehet a mai napon: végre visszakaphatja a régi önmagát. Hogy ez így legyen, mindenképpen iktasson be valamilyen lazító programot. Egy fürdő, egy andalgás, kellemes beszélgetés mind-mind kikapcsolódást jelent.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lepje meg a kedvesét egy romantikus nappal! Ha még szabad az estéjük, intézze úgy, hogy kettesben tölthessék. Egy gyertyafényes fürdőzés mindkettejüknek gyönyörűségére válik. A gondok megvárják holnap is, most legyen boldog!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önre nem jellemző módon kissé szorongóvá vált az utóbbi napokban. Túl sok a bizonytalanság, amiért okolhatja saját magát is. De mint mindig, még most is megvan a képessége arra, hogy vesztes helyzeteket nyertesre fordítson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában a szokásosnál is feledékenyebbé vált: kellene egy listát írnia a teendőiről, ha nem akarja, hogy a fejére nőjenek a dolgai. A szétszórtság nem erény, és ez alól nem mentség, hogy jóval többet vállal minden eddiginél.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: